Getuigenissen

Vroeger rookte ik gemiddeld 1,5 pakje sigaretten per dag. Ik kan zelfs niet meer zeggen hoeveel keer ik geprobeerd heb te stoppen. Nicotinepleisters, nepsigaretten, medicijnen, niets hielp. Na eerlijk waar één hypnosesessie heb ik absoluut geen zin meer in een sigaret, zelfs tegen de geur kan ik niet meer tegen.

Nancy

Tremelo

Ik heb een enorme schrik van katten en vooral honden. Op zich niet zo erg, maar ik ben postbode en als ik ergens nog maar een hond zag, durfde ik bijna niet meer verder. Hypnose heeft me erg goed geholpen. Ik zal nooit een grote katten- en hondenliefhebber worden, maar ik kan tenminste mijn werk doen nu ik geen schrik meer van ze heb.

Philippe

Echternach

Ja ja, hypnose het zal wel. Kwakend op één been door de kamer huppelen en nadien niet meer weten wat ik allemaal gezegd en gedaan heb zeker en probeer me eerst maar eens onder hypnose te brengen, dat lukt nooit bij een controlefreak zoals ik…

Was me dat een meevaller en een aangename verrassing!

Tijdens de hele sessie besef je wel degelijk waar je bent, met wie en wat je zegt.  Wel lijkt het alsof de omgeving stilletjes verdwijnt en je daarna heel erg gericht bent op jezelf en datgene waar je een oplossing voor zoekt. Ik kan het iedereen aanraden!

Ann

Brussel

Mijn broer en ik hebben het als kind niet gemakkelijk gehad, er was weinig tijd voor ons en nooit hebben we het gevoel gekregen echt gewenst te zijn.   Veel zelfvertrouwen heb ik dan ook nooit gehad en mijn hele leven al probeer ik alles zo perfect mogelijk te doen om toch maar niemand teleur te stellen.  Een tijd geleden ben ik thuis moeten blijven omdat ik totaal geen energie en nergens meer zin in had.  Na een aantal hypnosesessies heb ik nu eindelijk het gevoel dat ik tevreden ben met en over mezelf. Ik heb geleerd naar mezelf te luisteren en dat het ok is niet perfect te zijn.  Een heerlijk gevoel dat me erg veel rust gebracht heeft.

Marc

Mechelen

Fred-Trance : the fastest way to a better life

Over Fred-Trance

Ik ben een gecertificeerde hypnotist.  Ik heb bijscholing gevolgd in Nederland, Frankrijk, Engeland en USA (Las Vegas)
Met mijn uitgebreide ervaring heb ik al heel wat mensen begeleid naar een duurzame oplossing voor wat hen stoort.  Hypnose combineer ik vaak met rebirthing om nog een beter resultaat te bereiken.  Ik ben lid van The National Guild of Hypnotist en Association d’hypnose Francophone.

Volg mij op sociale media